Земля буквально всіяна тілами ворога: У мережі з’явилося нове відео з Бахмуту з висоти пташиного польоту

Українські воїни показали ще одне відео з незламного міста-фортеці Бахмута, за яке вже кілька місяців поспіль тривають пекельні бої з російськими окупантами. На вулицях міста посеред руїн видно багато тіл ліквідованих солдатів РФ, яких окупанти навіть не забирають з поля бою, передають Патріоти України.

Кадри були зняті бійцями 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Сухопутних військ ЗСУ. Відео опублікували на офіційному каналі Міністерства оборони України в Telegram у неділю, 26 березня.

Оборона населеного пункту українською армією триває, попри гучні заяви російських пропагандистів. Вулиці героїчного міста, яке є епіцентром бойових дій в Україні і має важливе значення для подальшої оборони Донбасу та усієї держави, буквально усипані трупами російських окупантів.

Також на кадрах видно, що російські загарбники перетворили Бахмут на суцільну руїну – жодної вцілілої будівлі у місті немає.

"Понівеченемісто, розруха, важкі бої, земля всіяна тілами ворога, години за дні. Це сьогодення міста Бахмут", – йдеться у повідомленні Міноборони.

Нагадаємо: у британській розвідці напередодні повідомили, що наступ російських військ на Бахмут майже зупинився. Ймовірно, це сталося внаслідок надзвичайного виснаження окупантів у боях із Силами оборони України. Водночас у Міноборони Британії зазначили, що українські війська під час оборони також зазнали величезних втрат.

Зазначається, що ситуація в Росії також, ймовірно, погіршилася через напруженість між міністерством оборони Росії та ПВК "Вагнер", що воюють у цьому секторі.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...