Земля Пшонки: ЗМІ повідомили, яку ще таємну справу "шиють" у ДБР проти Порошенка

Наразі Роман Труба зміг розродитись лише дуже сумнівним звинуваченням у держзраді 5-го президента

Наразі Роман Труба не втрачає надію засудити 5-го президента по якомусь епізоду

Державне бюро розслідувань веде засекречене кримінальне провадження про можливе зловживання владою у зв’язку з поверненням землі політику Аркадію Корнацкому. Про це повідомляє «УП», з посиланням на свої джерела, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що у 2012 році голова Первомайської РДА (Миколаївська область) передав у власність держави сільськогосподарську землю агрофірми Корнацького. А через деякий час, землю отримала компанія з орбіти сина генпрокурора Віктора Пшонки. У 2016 році президент Петро Порошенко скасував це рішення. На той момент Корнацький був нардепом БПП.

ДБР за ініціативою нардепа Михайла Добкіна почало розслідувати справу про можливе зловживання владою «особами, які займали особливо відповідальне становище в органах державної влади». Мова йде про підготовку та видання указу Порошенка.

Про яких саме людей і про які посади йдеться – не уточнюється. При цьому наприкінці жовтня – на початку листопада процес, щодо указу Порошенка засекретили. У ГПУ кажуть, що не ініціювали це рішення, а в ДБР ситуацію не прокоментували.

Правоохоронці також ведуть справу стосовно самих рейдерів, яких Порошенко позбавив землі (ділянка 1553,97 га). Матеріали передали до суду – на лаві підсудних 6 осіб.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...