Земляк Путіна, працював у Росії та Казахстані: Новий посол Ізраїлю прибув до України і вже отримав вишиванку

Нового посла держави Ізраїль Михайла Бродського у неділю, 8 серпня 2021 року, зустріли у Києві, зазначають Патріоти України. "Сьогодні дипломати із посольства Ізраїлю в Україні зустрілися з нашим новим послом Михайлом Бродським", - йдеться в повідомленні посольства Ізраїлю в Україні.







Зазначається, що дипломати поділилися з ним справжніми українськими традиціями та висловили надію на подальшу ефективну співпрацю.

Нагадаємо, Бродського призначили послом в Україні у червні. Його кандидатуру погодили у листопаді минулого року. Його попередник Джоель Ліон запам'ятався неодноразовими випадами проти національних героїв України запам'ятався неодноразовими випадами проти національних героїв України, зокрема Степана Бандери, і цитуванням фейків московської пропаганди. Зокрема про страшний український антисемітизм.

Довідка

Михайло Бродський народився 1972 року в Санкт-Петербурзі.

1990-го разом з родиною переїхав до Ізраїлю.

Отримав ступінь бакалавра політичних наук та ступінь магістра дипломатії і національної безпеки в Тель-Авівському університеті.

Дипломатичну кар’єру розпочав у 2002 році.

У 2003-2008 роках працював прес-аташе посольства Ізраїлю в Москві та політичним аташе посольства Ізраїлю в Москві з 2006 по 2008 роки. У 2009-2013 обіймав посаду директора зі зв'язків з громадськістю посольства Ізраїлю в Лондоні. З 2015 по 2018 роки працював послом Ізраїлю у Казахстані.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...