Згадали "порноакторку" і "термос": У Порошенка висунули вимоги до Зеленського

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський, який висунув вимоги чинному главі державі Петру Порошенку, також повинен вибачитися, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, він має попросити пробачення перед православними за те, що назвав Томос "термосом", заявив на брифінгу спікер виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

"Ми також могли б укласти список того, за що повинен вибачитись Зеленський: за те, що назвав Україну порноакторкою, а Томос – "термосом", за ображання релігійних почуттів мусульман він вибачився перед Кадировим (Рамзан Кадиров – глава Чечні. – Ред.), тут він має вибачитись перед православними. І вибачитися за жарти під час Майдану", – сказав Медведєв.

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...

Чи має пакет допомоги США засоби від КАБів: Військовий експерт вказав на важливий нюанс

середа, 1 травень 2024, 17:49

Військова допомога Україні від союзників, зокрема пакет допомоги від США, формується з урахуванням побажань Генерального штабу ЗСУ. Серед засобів, які українська армія отримає завдяки ухваленню рішення про виділення 61 мільярда доларів, можуть бути і з...