Згадав про міфічне "братерство" і "дружбу": Путін надіслав цинічні привітання "з днем перемоги", зокрема й Україні

Цинізм кремлівського диктатора не має меж. Напередодні "дня перемоги" він надіслав іноземним країнам вітання зі "святом". І навіть надіслав його Україні. Очільник кремля розіслав "привітання" пострадянським країнам, але й навіть квазіутворенням в Україні та Грузії. І навіть власне Україні й Грузії. Про це йдеться на сайті російського диктатора, передають Патріоти України.

Поки весь цивілізований світ 8 травня згадує пам'ять жертв найкривавішої війни в історії людства, у Росії "побєдобєсіє" набирає обертів.

Очільник кремля цинічно згадав про якесь міфічне "братерство" і "дружбу". Окремо Путін надіслав "привітання" квазіреспублікам та її ватажкам, де не менш ганебно порівняв терористів та окупантів з тими, хто боровся проти нацизму, спаплюживши пам'ять учасників Другої світової війни.

Своє "привітання" кремлівський диктатор надіслав лідерам і народам Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Узбекистану, Киргизстану, Таджикистану та Туркменістану. "Лист" від Путіна отримали квазіутворення в Грузії та Україні. Однак найбільш цинічним у цьому є "Привітання" народам Грузії та України.

Путін навіть "звернувся" до українських ветеранів Другої світової. Убивця їхніх онуків та правнуків не обійшовся без своїх традиційних вигадок про "нацизм в Україні".

Окремо на сайті Кремля опублікували ще більш цинічне звернення "до ветеранів та українців", де Путін просто пробив дно, побажавши українцям "мирного і справедливого майбутнього".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...