Згадуючи щойно померлого радянського дисидента: Став відомим прогноз Буковського щодо майбутнього РФ

Як тільки ціни на нафту впадуть, це неминуче послабить політичний центр і моментально призведе до зростання сепаратизму на периферії.

Володимир Буковський. Фото: echo.msk.ru.

Так звана путінська система в Росії довго не проіснує, країну може розірвати на частини. Це буде економічне роздроблення. Такий прогноз ще у 2008 році зробив відомий радянський дисидент Володимир Буковський в інтерв'ю Delfi, передають Патріоти України.

За його словами, РФ як держава ніколи не відбудовувалася. "І ці "шматки" поступово відбудують свої фундаменти, і в майбутньому ми можемо об'єднатися у формі конфедерації. Не можна вважати такий варіант ні катастрофою, ні благом. Росія як держава ніколи не відбудовувалася. Ніколи не закладали фундаменту, тобто місцевого самоврядування. А то, що відбувається зараз – кеування країною у 12 часових поясах з одного кабінету в Москві – безумство. Але які б прогнози не робилися, це питання (розпаду) висить над нами", – сказав Буковський.

Він зазначив, що у "путінської системи" в Росії немає міцної основи, тому вона довго не проіснує. "До того ж Кремль робить приголомшливі помилки. Вони використовують нафту та газ як стратегічну зброю, а не комерційний товар. Як тільки ціни на нафту впадуть, це неминуче послабить політичний центр і моментально призведе до зростання сепаратизму на периферії. А вони ж, як наркомани, постійно підвищують собі дозу", – зазначив Буковський.


Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...