Зганьбилися на весь світ: Армія РФ навряд чи є навіть другою найсильнішою в Україні, - американський генерал

Російська Федерація не є другою найсильнішою армією у світі, збройні сили країни провалилися за чисельними параметрам. Таку думку висловив колишній командувач армії США у Європі, генерал Бен Ходжес під час телемарафону, передають Патріоти України.

"Безперечно, Росія не має другу армію у світу. Вона навряд чи навіть є другою армією в Україні. Вони провалилися за чисельними параметрам. Корупція в межах Російської Федерації, особливо у міністерстві оборони оголилася перед цілим світом", - сказав він.

За його словами, вина за це лежить не лише на президентові РФ Володимир Путіні но і на міністрі оборони Сергієві Шойгу.

"Він вісім років був міністром оборони. Міністр оборони показав настільки вражаюче поганий результат, мені дивно, що він досі має свою роботу", - зазначив Ходжес.

Навіть за всіх переваг російського флоту і повітряних сил, численних переваг, кількісних переваг Росія не спромоглася здобути жодних перемог.

"Флот, як з’ясувалося, не кращій за армію, а пілоти не хочуть летіти в Україну, тому, що вони не мають тренування, не мають досвіду боротьби в таких умовах", - додав він.

Нагадаємо, за даними рейтингу найсильніших армій світу Global Firepower 2022, РФ є другою найсильнішою армією світу, США - першою, а Китай - третьою. Українські збройні сили в рейтингу знаходяться на 22 місці.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...