Згідно з наказом начальника ГУР Міноборони: Відомий антиукраїнськими заявами політик отримав звання підполковника (фото)

Українському політику Євгену Червоненко, який відомий своєю проросійською позицією та численними антиукраїнськими заявами, присвоїли чергове військове звання. У червні він отримав звання підполковника. У мережі з'явилося фото погонів та номер наказу про надання звання. Про це у Facebook повідомляє народний депутат Володимир В'ятрович, передають Патріоти України.

Нардеп опублікував фотографію, яка говорить про те, що Червоненко отримав звання підполковника згідно з наказом начальника Головного управління розвідки від 20 червня 2022 року №52. Також про присвоєння Червоненку звання підполковника писали у Telegram. Зокрема, показано його фото у формі зі званням майора.

"Ви будете здивовані, але він також служить у ГУР і навіть дослужився до підполковника! Хоча на початку загострення війни був лише майором, що видно на фото зліва, де його застали у дорогому Гудвайні", – пишуть про Червоненка.

Крім того, у мережі нагадали, що до початку повномасштабної війни Червоненко розповідав, що анексований Крим почав "процвітати" після 2014 року.

"Лише ППО недостатньо": Мусієнко пояснив, як захистити Одесу від російських ударів

субота, 4 травень 2024, 6:25

Військовий експерт Олександр Мусієнко поділився думкою, як захистити Одесу від ворожих обстрілів, зазначивши, що наявність ППО є важливим елементом, але недостатнім, зважаючи, що ворог б’є в тому числі надзвуковими ракетами. Про це він сказав в ефірі т...

Помста пану Фіцо у стилі Макіавеллі: Італія передасть Україні комплекс SAMP/T, який прикривав Словаччину до приходу проросійського уряду - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 6:15

Коли 2022 року прозахідний уряд Словаччини надавав свої радянські ЗРК та ракети до них Україні, Італія позичила свій SAMP/T щоб прикрити небо союзниці. Тепер ситуація змінилась. Італія планує затвердити черговий пакет військової допомоги Україні до сам...