Зґвалтування немовлят - з цим тепер асоціюватиметься армія РФ, - Зеленський

Володимир Зеленський розповів парламенту Литви про нелюдські злочини, які творили російські військові з дітьми в Україні. Тепер путінська армія асоціюватиметься лише з десантником-педофілом. В Україні зафіксували вже сотні випадків зґвалтувань, зокрема й неповнолітніх дівчат і навіть немовлят. Про це повідомив президент, інформують Патріоти України.

Зеленський зазначив, що про це страшно говорити, але це правда і це було. Вже навіть встановили російського десантника – Олексія Бичков зі Пскова, що у Краснодарському краї. Нелюд відправляв товаришам по службі відео, як знущався з немовля в Україні.

"Ось такий російський військовий – "захисник" дітей. Ось така "спецоперація", яку спланували в Москві. Такою тепер буде асоціюватися російська армія та російський десант – зі Пскова", – наголосив глава держави.

Зеленський запропонував Шойгу запросити до себе додому таких десантників

Він зауважив, що російські пропагандисти вже почали це виправдовувати. Мабуть, традиційно скажуть, що так "захищали" російськомовних. Цей злочин залишиться на відповідальності рупорів Кремля і тих країн світу, які досі не вимкнули російську пропаганду на телебаченні.

Зеленський звернувся до міністра оборони Росії Сергію Шойгу і запитав, чи він би запросив таких десантників зі Пскова для захисту своїх дітей.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...