Жадібність згубила: Грузія сіла в калюжу з планами урвати грошей на авіасполученні з Росією

Після того, як Грузія відновила авіасполучення з Росією, громадяни країни-агресора почали масово відмовлятися від послуг грузинської авіакомпанії Georgian Airways, передають Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ, росіяни скаржаться на завищені ціни, які виставив грузинський перевізник Georgian Airways. На даний момент вартість перельоту в Грузію для росіян починається від 60 тисяч рублів в обидва боки.

Заповнюваність літаків різко скоротилася, оскільки туристи вважають за краще добиратися до Тбілісі через Вірменію та Північну Осетію на машинах.

Також громадяни РФ відзначають, що навіть квитки в Туреччину або Таїланд коштують набагато дешевше, ніж авіапереліт до Грузії.

"Та квитки коштують дорожче, ніж у турків! Відверто наживаються. Дійсно, економніше полетіти в Делі, ціни на Грузію скажені", - кажуть росіяни.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...