"Жах, біль і ненависть": Ігнат пояснив, чому дедалі важче знищувати ворожі ракети

Із урахуванням нічної атаки, а також ракетних ударів по Києву і дитячій лікарні "Охматдит" 8 липня, російські терористи випустили по містах України 44 ракети різних типів. 33 вдалося збити протиповітряній обороні. Проте ворог постійно удосконалює не лише розвідувальні та ударні БПЛА, а й інші засоби повітряного нападу - крилаті та балістичні ракети, передають Патріоти України.

Як наслідок, їх стає важче виявляти та знищувати. Ворожі ракети оснащуються додатковими засобами, зокрема радіолокаційними та тепловими пастками. Про це сказав колишній речник Повітряних сил Юрій Ігнат на своїй Facebook-сторінці.

"Жах, біль і ненависть… Київ, Кривий Ріг, Дніпро, Покровськ. На жаль, ворог постійно удосконалює не лише розвідувальні та ударні БпЛА, а й інші засоби повітряного нападу – крилаті та балістичні ракети. Як наслідок, їх стає важче виявляти та знищувати. Ворожі ракети оснащуються додатковими засобами, зокрема радіолокаційними та тепловими пастками", – сказав він.

Під час удару 8 липня крилаті ракети, за словами Ігната, летіли на надмалих висотах, бойова робота по них велася подекуди на висоті до півсотні метрів, що теж може призвести до жахливих наслідків на землі.

"Тож не ігноруйте тривогу, особливо, коли точно відомо про рух ракет чи дронів у вашому напрямку. Бережіть себе та своїх рідних! Помстимося", – сказав Ігнат. Також колишній речник Повітряних сил зазначив, що "люди на місцях інколи витискають неможливе із наявного озброєння і техніки, аби збити якомога більше російських ракет і дронів".

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...