Жахливий стан держфінансів не завада: Кабмін витратив пів мільйона на годинники "від прем'єр-міністра"

Кабінет міністрів закупив 320 наручних годинників з гравіюванням "від прем'єр-міністра України". Спочатку уряд планував витратити на хронометри 495 тис. грн, однак "Київський годинниковий завод" запропонував виконати замовлення за 482,4 тис. грн, зазначають Патріоти України.

Так, за кожен годинник із бюджету віддали в середньому 1,5 тис. грн. Про це йдеться на порталі держзакупівель Рrozorro. Весь товар в уряд повинні доставити не пізніше 23 грудня. Ймовірно, їх використають як подарунки від глави уряду на Новий рік.

Ремінець повинен бути з натуральної шкіри, циферблат сріблястого кольору з металевими значками золотого кольору, стрілки золотого кольору. На годинник повинні нанести логотип (Державний Герб) і напис "Від прем'єр-міністра України".

"Подарунковий футляр темно-червоного кольору. Розмір і матеріал футляра не визначається. Футляр повинен мати вигляд подарункового і відповідати розміру годинника. Нанесення логотипів/написів на футляр не передбачено", – йдеться в документації.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...