"Жахнемо, і нічого не буде": Соловйов пригрозив світу ядерною війною зі знищенням всього живого

Російський пропагандист Володимир Соловйов вчергове пригрозив світу ядерною війною з Росією, наслідком якої стане знищення всього живого. Відповідну заяву він зробив в ефірі своєї авторської програми, обговорюючи з іншими пропагандистами постачання західного озброєння Україні, передають Патріоти України.

"Ми котимося до такого посилення, ми котимося до таких реально кривавих сторінок світової історії, що всі ті, які говорять: "Ми вважаємо для себе, що немає ніяких обмежень, які були у пакті Росії та НАТО. Ми зараз поставимо, що хочемо і куди хочемо"... Ну, спробуйте, спробуйте", - пригрозив Соловйов.

"Нам би ось це пережити. Якщо все буде розвиватися, як розвивається, то десь на Байкалі залишиться пара мутантів, все інше буде знищено потужним ядерним ударом. До цього все йде. Притому вже не в залежності від бажання якоїсь зі сторін. Тому що якщо зараз НАТО вирішить, що воно може розміщувати на наших кордонах все, що завгодно. Вони зараз будуть все більше і більше нав'язувати американську зброю Україні... Україна зараз візьме і потрапить по одній з наших ядерних станцій, і понеслася. Процес буде з такою швидкістю некерованою, що мало нікому не здасться. Жахнемо, і нічого не буде", – заявив пропагандист.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...