"Жалюгідний боягуз": Путін ніколи не покінчить життя самогубством. Ми побачимо його на лаві підсудних, - Піонтковський

Російський політолог Андрій Піонтковський переконаний, що Путіна будуть судити разом з усіма російськими воєнними злочинцями. Таку думку він висловив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"У Путіна не вистачить духу, щоб покінчити життя самогубством, як це колись зробив Микола Перший. Не тільки Микола Перший. Я наведу приклад іншої особи – Адольф Гітлер, який був неймовірним лиходієм і мерзотником, але, треба віддати йому належне, він знайшов у собі мужність покінчити життя самогубством. Він говорив: "Я не хочу, щоб мене потім возили в клітці по всьому світу". Путін же, запевняю вас, ніколи сам на це не піде”, - пояснив Піонтковський.

Політолог вважає, що Путіна будуть судити разом з усіма російськими воєнними злочинцями "Путін - жалюгідний боягуз, який сидить за 10-метровим столом зі своїми найближчими підлеглими, для якого фальшивих матерів тримали два тижні на карантині. Він ніколи не покінчить життя самогубством. Зрештою ми його побачимо на лаві підсудних на головному процесі над російськими воєнними злочинцями. Пропоную, щоб цей процес відбувся у приміщенні Маріупольського театру, зруйнованого в перші дні наступу на Маріуполь", - додав він.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...