"Жалюгідний зануда з Кремля": У Польщі відреагували на слова Путіна про "подарунок Сталіна"

Держсекретар канцелярії прем'єр-міністра, заступник координатора спеціальних служб Станіслав Жарин 21 липня відреагував у Twitter на заяву президента країни-агресора РФ Володимира Путіна про те, що західні території Польщі нібито були "подарунком" від СРСР, передають Патріоти України.

"Жалюгідний зануда з Кремля вкотре повторює брехню про Польщу, а також намагається фальсифікувати правду про війну проти України", – написав він.

Жарин зазначив, що Путін "знову використовує історичний ревізіонізм" для поширення брехливих звинувачень проти Республіки Польща. Він наголосив, що Кремль продовжує дезінформаційну діяльність проти Польщі, зокрема заявами, що Польща нібито планувала напад на Білорусь.

Також Жарин вказав, що останніми тижнями імідж Путіна сильно ослаб. "Бунт [власника приватної військової компанії "Вагнер" Євгена] Пригожина показав образ пасивного Путіна, котрий не такий сильний і жорсткий, як про це йшлося у пропаганді. Для багатьох росіян, особливо військових, Путін став боягузом. Окрім того, Путін укотре продемонстрував свою панічну фобію і страх людей", – написав він.

Політик нагадав, як під час пандемії COVID 19 Кремль ввів заборону на зустрічі з Путіним без тривалого карантину, сам російський президент почав уникати навіть своїх найближчих радників і з'являється на публіці лише в разі потреби.

"Що слабший образ Путіна, що більше він викликає недовіри в росіян, особливо в силовиків, то жорсткішими будуть пропагандистські атаки за його участю. Інформаційна війна, яку використовує Росія, небезпечна, і її не можна недооцінювати. Однак дії кремлівської індустрії брехні часто також є способом приховати власні слабкості", – написав Жарин.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...