"Жартувати не будемо": Лукашенко пригрозив знищити приватний бізнес

В кожній компанії, приватній і державній, має бути профспілкова організація.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що приватні підприємства, які не створять до кінця року у себе профспілки за пропозиціями провладної Федерації профспілок, будуть ліквідовані, повідомляють Патріоти України.

"Якщо до кінця року приватні підприємства не створять за вашими вимогами профспілкові організації, ці приватні підприємства будуть ліквідовані. Ви маєте внести ці пропозиції, жартувати ми не будемо", - сказав Лукашенко на зустрічі з очільником Федерації профспілок Михайлом Ордою, його цитує "СБ. Білорусь сьогодні".

За його словами, в кожній компанії, приватній і державній, має бути профспілкова організація. "Ми бачимо, як деякі себе повели і взяли курс на знищення держави і державності в нашій країні. Гаразд, це ми розберемося за окремими напрямками. Але профспілкові організації мають бути створені. І ви від цього відступати у жодному разі не повинні", - зазначив президент.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...