"Жбурнув у нього документи": Клімкін розповів про конфлікт із Лавровим у Мінську

Екс-міністр вважає Сергія Лаврова дуже цинічною людиною, але не очікував, що глава МЗС РФ дозволить собі "так говорити" при представниках Німеччини і Франції.

Павло Клімкін. Фото: ВВС.

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів про перепалку в російським колегою Сергієм Лавровим. За словами екс-глави українського МЗС, інцидент стався в Мінську, передають Патріоти України.

Клімкін стверджує, що Лавров дозволяв собі підвищувати голос під час розмови. Крім того, російський дипломат відмовлявся обговорювати обмін утримуваних осіб. "Кинув в нього документи, але не прямо в обличчя. Коли ми обговорювали політв'язнів", - заявив колишній керівник зовнішньополітичного відомства України.

При цьому він вважає Лаврова дуже цинічною людиною, але не очікував, що глава МЗС РФ дозволить собі "так говорити" при представниках Німеччини і Франції. Клімкін пояснив поведінку Лаврова спробою відвернути увагу дипломатів, щоб переговори вели тільки глави держав.
Джерело: Главред

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...