"Ждали этого от Януковича": Ексватажок найманців "ДНР" похвалив Токаєва

Екскомандир НЗФ «ДНР», колишній співробітник СБУ Олександр Ходаковський захопився «мужністю» президента Казахстану Токаєва, який для придушення протестів у своїй країні закликав іноземні війська та наказав відкривати вогонь на поразку без попередження. Про це засновник батальйону "Восток" написав у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

«Примерно в это же время восемь лет назад мы очень ждали таких слов от президента Украины, но не дождались. Кучма в своих мемуарах вспоминал четвертый год (2004 год — прим), как к нему после выборов пришел растерянный Янукович за советом, что делать с оппозицией, на что Кучма ему заметил: чувствуешь себя президентом? — Веди себя, как президент», - написав він.

Нагадаємо, президент Казахстану заявляв про 20-тисячне угруповання добре підготовлених терористів із іноземних держав, які напали на силовиків та органи влади. При цьому досі фактичного підтвердження його слів немає. Опір протестувальників має локальний характер, а «іноземців» нікому не пред'явили. Тим часом на вулицях казахських міст досі чутна стрілянина, зростає кількість убитих та поранених серед силовиків та протестувальників, які дають відсіч.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...