Жданов поділився прогнозом, чи може Росія встановити повний контроль над Луганщиною

Британська розвідка каже, що у найближчі два тижні Росія повністю захопить Луганщину. Проте військовий експерт вважає, що частина території області залишиться під контролем ЗСУ. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Ймовірність є, але ЗСУ контролюватимуть Лисичанськ

На його думку, такий варіант розвитку подій (що Росія захопить Луганщину – ред.) залишається можливим.

"Дійсно, є шанси, що Росія може встановити контроль над регіоном. Але я переконаний, що і в нас є шанси утримати Лисичанськ, щоб росіянам не дати остаточного окупувати Луганську область та оголосити це перемогою", – заявив Жданов.

військовий експерт наголосив, що якщо ЗСУ утримають хоча б Лисичанськ і територію навколо нього, то так ми не допустимо політичної перемоги Росії в окупації Луганської області. "Я більше схиляються до другого варіанту – що ми зможемо утримати Лисичанськ та іншу частину області", – відповів він.

Також Жданов наголосив, що наразі в Сєвєродонецьку йдуть вуличні бої. За його словами, там зараз для ЗСУ важливо утримати під контролем місто та плацдарм на правому березі річки Сіверський Донець.

Джерело: 24 канал

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...