Жданов пояснив, чого чекати після удару по Антонівському мосту

Військовий експерт Олег Жданов розповів, чого чекати у разі знищення або виведення з ладу Антонівського моста в окупованому Херсоні. Думку він висловив у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Жданов підтвердив, що в ніч на 27 липня Збройні сили України обстріляли міст. "Відомо про те, що по ньому було завдано ударів, ступінь пошкоджень наразі невідомий, побачимо результати роботи вже зранку. Його знищення є першочерговою задачею для подальшого вибиття противника з правого берега Дніпра та звільнення Херсона. Неможливість використовувати Антонівський міст сильно ускладнить логістику противнику, що не дасть їм змоги в повній мірі підживлювати свої угрупування навколо Херсона", - відзначив аналітик.

За його словами, якщо міст було знищено або виведено з ладу на довготривалий термін, то варто очікувати вночі та найближчі дні на "відповіді" від росіян у вигляді ракетних ударів по цивільних об'єктах. Нагадаємо, що вночі в окупованому Херсоні пролунали потужні вибухи. Повідомлялося про атаку по Антонівському мосту.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...