Жданов пояснив, чому Путін поспішає анексувати захоплені території

Кремль поспішає анексувати окуповані території України через те, що якість російської армії поступово падає. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в ефірі ТСН, передають Патріоти України.

"Річ у тому, що час грає проти нього (президента Російської Федерації Володимира Путіна ). У нього поступово якість армії падає, йде на спад. Як в техніці, так в озброєнні та в особовому складі. Тому вони поспішають", - пояснив експерт.

За його словами, зараз Збройні сили України потрохи набирають міцності та починають наносити суттєве вогневе ураження російській армії.

"Якщо раніше ми вирішували питання стримування Збройних сил Російської Федерації, то сьогодні ми вже починаємо вирішувати питання щодо нанесення вогневого ураження ЗС РФ", - сказав Жданов.

Також експерт прокоментував слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про зміну "географічних" завдань російського вторгнення в Україну. "Для того, щоб захопити все те, що вони сьогодні окупували тимчасово, Лавров робить такі заяви. Вони хочуть "застовбити" оті території, які вони на сьогоднішній день окупували", - підкреслив він.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...