Жданов розповів, чи загрожує оточення ЗСУ у Сєвєродонецьку після "відрізання" траси

Не припиняються бойові дії в самому Сєвєродонецьку та в Попасній. Існує ймовірність розширити плацдарм, який російські війська створили біля Попасної. Розширення може бути у напрямку Сєверодонецька, Лисичанська, Бахмута зі спробою перерізати трасу Лисичанськ-Бахмут. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в ефірі програми "ФейгінLIVE" 16 травня, передають Патріоти України.

"До траси росіяни практично дійшли, але її не перерізали, вона все одно залишається під нашим контролем, хоча вже відстань до траси вимірюється одним-двома кілометрами, на цьому напрямі ведуться найзапекліші бої", - зазначив він.

За словами Жданова, у разі перерізання траси, це все одно не означатиме оточення Сєвєродонецька. "На підставі заяви голови Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая, ця траса вже тиждень не використовується як лінія постачання наших військ. Вона перебуває під прицільним вогнем російської артилерії. Тож для нас це не буде оточенням. Це не призведе до припинення постачанням угруповання наших військ як у Сєвєродонецьку, так і Лисичанську", - сказав Жданов.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...