Жертва зникла ще рік тому: Людину нардепа-"регіонала" затримали у Львові за підозрою у вбивстві (фото)

Мешканця Мукачева Артура Пашкуляка було затримано в аеропорту Львова через можливу причетність до зникнення минулого року його земляка репера Владислава Русина. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку журналіста Віталія Глаголи.

Зокрема журналіст зазначив, що з власних джерел у правоохоронних органах йому вдалося дізнатися, що Пашкуляк прибув до Львова із турецької Анталії рейсом QU3612 авіакомпанії AzurAir. «Співробітники УКР у Львівській та Київській області, а також спецпризначенці КОРД затримали чоловіка, коли він вийшов із літака», – написав він.

Віталій Глагола повідомив, що Пашкуляка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу, тобто, за умисне вбивство. «Наскільки мені відомо із джерел в правоохоронних органах, затримання пов'язане із можливим вбивством Владислава Русина, який безслідно зник у вересні 2020 року на Свалявщині», – також розповів Віталій Глагола.

Журналіст також зауважив, що «поліція Київської області затримала у Мукачеві ще трьох підозрюваних по справі про умисне вбивство».


Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...