Жертва звинувачує екс-регіонала: У Хмельницькій області кандидата у нардепи вдарили ножем у груди

Назарій Чепко заявив, що зловмисник без жодних слів цілився йому ножем у серце, проте удар вдалося відбити.

Назарія Чепка вдарили ножем у груди. Фото: Фейсбук.

У Хмельницькій області напали на кандидата у народні депутати Назарія Чепка. Чоловіка ножем поранили в груди. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Чоловік зазначив, що на нього вчинили замах та намагалися вбити. При цьому він написав, що підозрює у вчиненому свого опонента - колишнього регіонала та кандидата у нардепи Олександра Герегу. «Сьогодні я сказав правду про Герегу і дивом залишився живий. Завтра на моєму місці може бути кожен з вас. І пощастити може менше, ніж мені. Ми просто зобов'язані зупинити цього бандита – Герегу», - написав Назарій Чепко.

За даними громадської мережі «Опора», Чепко не бачив обличчя нападника. Той своєю чергою напав на чоловіка та намагався встромити ножа у серце, але кандидат у нардепи зміг відбити удар. Чоловік також пояснив, що не писав заяву, бо свідків не було. В «Опорі» також повідомили, що Чепко відмовився від проходження судово-медичної експертизи.

У штабі Олександра Гереги заявили, що всі звинувачення Чепка - безпідставні, повідомляє «112 Україна». Представник штабу Олександра Гереги, якого Чепко звинуватив в інциденті, Валерій Парамей, так прокоментував події:

«На жаль, необґрунтовані звинувачення проти політичних опонентів - поширений спосіб брудної агітаціі.

Сприймаємо заяву кандидата в народні депутати Назарія Чепко про напад на нього - намаганням дискредитувати свого опонента по округу.

Якщо на кандидата здійснено напад він має звернутися до правоохоронних органів. Правоохоронці мають висувати версії та знаходити винуватих, а не сам кандидат. Наразі із заявою до правоохоронців Чепко не звертався. Його публічні закиди є необґрунтованими й не підтверджені жодними фактами чи доказами.

Варто зазначити, що Олександр Герега та Назарій Чепко стали кандидатами у народні депутати від округу № 192.

"Виступаю за відкриття цієї дискусії": Макрон запропонував ідею використання французьких ядерних боєголовок для захисту ЄС від Росії

неділя, 28 квітень 2024, 16:53

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що готовий обговорити використання французьких ядерних боєголовок для захисту Європи від загроз з боку Росії. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України. "Я виступаю за відкриття цієї дискусії, яка...

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...