Жест відчаю: У Санкт-Петербурзі шукають контрактників серед безхатченків

У російському Санкт-Петербурзі чиновники пропонували бездомним підписати контракт на службу в армії РФ. Про це повідомляти "Ротонда" з посиланням на джерело в НКО "Нічліжка", що допомагає бездомним людям в Санкт-Петербурзі і Москві, передають Патріоти України.

За інформацією видання, в один з шелтерів "Нічліжки" прийшов чиновник з адміністрації Фрунзенського району міста. Він запропонував співробітникам НКО розкласти в шелтері листівки про те, що влада Петербурга шукає людей на службу за контрактом. "Черговий розкладати листівки не дозволив, відправив до керівництва. Але до керівництва ніхто не прийшов", - повідомив представник Фонду.

В адміністрації Фрунзенського району цю інформацію підтвердили. Там пояснили, що це робиться з метою інформування про службу за контрактом всіх, кого можливо. На листівках зазначено, що пройти службу за контрактом можуть чоловіки віком 19-59 років з освітою не нижче середньої.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...