Жінка вдома була відсутня: У Кривому Розі правоохоронці провели обшук у квартирі тещі мера Костянтина Павлова

У Кривому Розі правоохоронці провели обшук в квартирі тещі покійного мера міста Костянтина Павлова. Про це пише видання "Первый Городской", передають Патріоти України.

Як стало відомо, обшуки відбувалися ввечері 7 вересня в квартирі, розташованій в одній з багатоповерхівок на проспекті Миру. У момент проведення слідчих дій у приміщенні не було тещі Костянтина Павлова Лідії Бишук. Тому правоохоронцям довелося розкривати двері.

За даними видання, "нічого підозрілого в квартирі не виявили". У момент проведення слідчих дій жінка, яка хворіє, перебувала у своєї дочки в селищі Вільне і не знала про обшук. Нагадаємо, що слідчі прийшли до попереднього висновку, що глава Кривого Рогу вчинив самогубство.

Павлов тривалий час перебував вдома сам і жодних сторонніх осіб в його будинку і у дворі виявлено не було. Відео з 4 камер спостереження в будинку Павлова, а також з будинків його сусідів вивчили експерти, які відкинули версії про будь-який монтаж і накладення ефектів. Час фатального пострілу о 6:45 ранку 15 серпня.

Джерело: ТСН.ua

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...