Жінку дещо дуже злякало: Чиновниця, яка чула розмову Трампа із Зеленським, звільняється

25 липня минулого року в момент гучної телефонної розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським Дженіфер Вільямс знаходилася поруч з господарем Білого дому.

На два місяці раніше, ніж планувалося звільняється з роботи спеціальний радник віце-президента США у справах Європи і Росії Дженіфер Вільямс. Про це з посиланням на джерело в Білому домі повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

Нове місце роботи Вільямс - Центральне командування США, що займається американськими військами на Близькому Сході і в Центральній Азії. Зазначається, що план зміни роботи з'явився у чиновниці ще у вересні минулого року, а перед тим як обійняти нову посаду, Вільямс потрібно пройти певну підготовку. Однак, як стверджує джерело видання, на терміни звільнення вплинула і історія з імпічментом президента Дональда Трампа.
Справа в тому, що 25 липня минулого року в момент гучної телефонної розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським вона перебувала поруч з господарем Білого дому. Через годину після цієї розмови була заморожена військова допомога Україні. Стверджується, що жінка була стривожена тим, що почула в той день, але невідомо, чи поділилася вона своєю стурбованістю з начальством.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...