Жінки та чоловік загинули на місці: У Вугледарі снаряд росіян влучив у людей, що прийшли по воду

Внаслідок ранкового обстрілу росіян вбито трьох цивільних у Вугледарі Донецької області. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

Снаряд окупантів влучив у людей, які прийшли по питну воду. В результаті атаки ворога тіла двох жінок розірвано, загинув також 42-річний чоловік.

Останнього опізнала його дружина. Загиблих поховають на дитячому майданчику біля місцевого кладовища, їх ідентифікують після завершення бойових дій. Зазначається, що на самому кладовищі вже закінчилися місця. За словами заступника голови місцевої ВЦА Максима Вербицького, з 24 лютого Вугледарі загинули 28 людей, однак тіла людей можуть залишатись і під завалами.

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...

Пошкоджено вокзал, є постраждалі: Окупанти вдарили по Чугуєву (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:52

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, третього травня близько 11:30 ЗС РФ обстріл...