Жінок ґвалтували і розстрілювали: Росіянин із усмішкою похвалився геноцидом у Лимані (перехоплення)

Російський загарбник похвалився, як окупаційна армія у Лимані Донецької області чинила геноцид українців. Про це йдеться у розмові окупанта зі своїм знайомим, яку перехопила СБУ, передають Патріоти України.

Російський вбивця розповідає, що коли вони відходили з Лиману та Торського то влаштували справжній геноцид. Людей росіяни розстрілювали просто посеред вулиці. Згадуючи про геноцид українців, окупант сміється, заявляючи, що в місті після них "не залишилось молодих жінок".

"Ми коли Лиман здавали, там усіх повирізали, хохлів йоб*них ... Гвалтували, різали їх там, розстрілювали. У Лимані, у Торському всіх просто йшли, розстрілювали. Усіх мужиків, хто молодший, забирали до себе туди, а баб, ось цих молодих: усіх *бали, різали їх, розстрілювали", – зізнається у воєнних злочинах окупант.

СБУ задокументувала російських злочинців та проводить заходи, щоб покарати окупантів. "Загалом за фактами порушення законів і звичаїв війни з боку армії рф Служба безпеки відкрила понад 21 тис. кримінальних проваджень", - йдеться у повідомленні.


F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...