"Жоден не відповів навіть": Ксенія Мішина зізналася, як намагалася просити допомоги у колег з Росії

Актриса Ксенія Мішина / фото instagram.com/misha.k.uaВідома українська актриса Ксенія Мішина зізналася, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну намагалася достукатися до російських колег, щоб ті допомогли поширити правду про те, що відбувається в Україні. Однак російські артисти ігнорували всі її заклики. Про це актриса розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналу "Вікна-новини", передають Патріоти України.

"Я писала деяким російським акторам, яких я особисто знаю, але жоден з них мені не відповів. Я потім зрозуміла, що немає сенсу", - зізналася телезірка.

Після цього вона вирішила намагатися вплинути на ситуацію в інформаційному полі за допомогою спілкування зі своїми українськими колегами. Вона закликала робити максимальні репости достовірної інформації про війну в Україні, відзначаючи в публікаціях російських колег. Однак така ідея не принесла бажаного результату - мало артистів з РФ відгукнулися на це.

Ксенія Мішина підкреслила, що зараз їй іноді пишуть люди з Криму, які заявляють, що вони з Україною. Однак таких людей дуже мало.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...