"Жодна з бригад не укомплектована повністю": Жорін "розніс" створення нових підрозділів

Екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував підхід військового командування до поповнення бригад ЗСУ. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

Жорін вважає, що не варто створювати нові бригади, маючи неукомплектовані повністю старі.

За його даними, станом на сьогоднішній день жодна з бригад, що беруть участь у бойових діях, не укомплектована повністю.

"Ситуація, звісно, різна, залежить і від внутрішнього менеджменту підрозділів. В загальному людей потроху набирають, та якість особового складу останнім часом сильно страждає.

Ми створюємо нові бригади, для яких потрібно шукати озброєння, людей, довго готувати. В яких немає офіцерів – не те що з бойовим, взагалі з якимось досвідом. І які, на жаль, у більшості не виправдовують покладених на них очікувань. Тобто все одно не можуть ефективно виконати бойові задачі", – каже заступник командира 3-ї ОШБр.

Він зауважує, що з іншого боку, зараз є багато бойових бригад з великим бойовим шляхом, досвідченими офіцерами, сталою структурою і колективом.

"Чому б не доукомлектувати саме їх у першу чергу?" – запитує Жорін.

"У Лукашенка - букет хвороб. Він постійно на ліках, їх колють у живіт", - Цепкало

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:55

Білоруський опозиціонер Валерій Цепкало в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповів, що Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, серйозно хворий, передають Патріоти України. "Ви бачите, що людина [Лукашенко...

Маховик терору набере обертів? У Росії десятки ветеранів війни стануть мерами і губернаторами, - ISW

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:40

Кремль планує до 2026 року призначити на керівні посади десятки ветеранів російсько-української війни, передають Патріоти України з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW). За даними російських джерел, Кремль прагне значно збільшити кількіст...