"Жодного разу не почула - Революція гідності, РФ, ЄС, НАТО, перемога. Для мене це важливо і показово", - Геращенко про інавгураційну промову Зеленського

Також нардеп побажала успіху новій команді на благо України, бо Україна - понад усе.

Ірина Геращенко. Фото: соцмережі.

Новообраний президент України Володимир Зеленський під час промови у Верховній Раді жодного разу не згадав про Революцію гідності, Росію, ЄС та НАТО. Про це на сторінці в Facebook написала народний депутат Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"Перехвилювалася - один раз, коли головуючий випадково пропустив в списку високих гостей президента Латвії, але ми швидко це виправили. Почула - про звільнення політв'язнів і територій. Для мене це правда дуже важливо ... Як і про Європу в головах. Жодного разу не почула - Революція гідності, РФ, ЄС, НАТО, перемога. Для мене це теж важливо і показово.

Виграла - з десяток парі, що буде довчасний розпуск ВР, хоч це й не конституційно (але хто ж на такі "дрібниці" звертає увагу в епоху боротьби за лайки). Звернула увагу - вже не слуга народу, а, навпаки, народ, кожен з народу несе відповідальність за ситуацію в країні", - написала Геращенко.

Також Геращенко наголосила, що "втішена: мирною і цивілізованою передачею влади, демократичними президентськими виборами і повагою, яку ВР демонструє до інституції президенства, незалежно від прізвища".

"Не тішить: низька політична культура і культивація неповаги до інститутів держави, незалежно від осіб і прізвищ. Усміхнулася - коли , нарешті, дали булаву: я завжди за здійснення всіх мрій. Як давня і палка прихильниця європейських традицій, шаную традицію ста днів, коли в нової влади і суспільства - медовий місяць і ці сто днів всі дають для проведення перших важливих кроків, на які отримано такий високий мандат довіри", - додала Ірина Геращенко.

Також Геращенко побажала успіху новій команді на благо України, бо Україна понад усе. "Настрій - хороший. Тому що Україна - понад усе і попереду багато роботи. Тим більше в конструктивній опозиції. Посади і статуси - то все другорядне. Головне - принципи і пріорітети, а вони незмінні. Й точно не залежать від виборів", - написала політик.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...