"Жодних санкцій та забороніть українцям ображати Путіна!": Росіяни висунули ультиматум у ПАРЄ

Представник Держдуми пообіцяв "покарати" асамблею у разі навіть найменшого чи індивідуального обмеження щодо росіян.

Делегація Російської Федерації у Парламентській асамблеї Ради Європи попередила асамблею, що відмовиться там працювати у разі спроби покарати їх за порушення прав людини. Про це заявив у Страсбурзі голова делегації РФ Петро Толстой, передають Патріоти України.

Представник Держдуми пообіцяв "покарати" асамблею у разі навіть найменшого чи індивідуального обмеження щодо росіян. "Якщо буде ухвалене рішення про обмеження щодо будь-якого з членів делегацій – ми всі залишимо цю залу, як це зробили у 2014 році", - заявив Толстой. Як відомо, у відповідь на санкції, запроваджені ПАРЄ у 2014 році, росіяни на кілька років припинили роботу в ПАРЄ та зупинили платежі у бюджет Ради Європи. У 2019 році під цим тиском ПАРЄ зняла санкції з РФ.

Також Толстой виступив із вимогою до головуючого не дозволяти українським депутатам висловлюватися про Путіна так, як це часто відбувається. "Вважаю неприпустимим ображати країну та ображати президента Росії Владіміра Путіна… Це в силах головуючого - не допускати такого", - заявив він, окремо відзначивши виступи Олексія Гончаренка, які його зачепили. Як відомо, профільний комітет ПАРЄ відхилив усі українські правки до рішення про неможливість санкцій щодо РФ.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...