"Жодних змін немає": Пєсков заявив, що Херсонська область "залишається частиною" Росії

На тлі втечі армії РФ із Херсонської області прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков марить про те, що Херсонська область нібито «залишається частиною» країни-агресора. Про це повідомляє пропагандистська інформагенція ТАСС, передають Патріоти України.

Пєсков почав марити про те, що Росія не шкодує, що «прийняла до свого складу» Херсонську область і вона «залишається частиною РФ, тут немає і не може бути жодних змін».

Спікер диктатора відмовився коментувати слова експертів щодо ситуації навколо Херсона, але заявив, що війна "продовжується". На сьогодні Сили оборони звільнили вже цілу низку міст і сіл на південному напрямку, у тому числі Снігурівку, Брускінське, Борозенське та Киселівку за 15 кілометрів від Херсона.

При цьому деокупація триває і зупинятися ЗСУ не збираються.Через успішні контрнаступальні дії української армії міноборони РФ було вимушено оголосити про відступ свого угруповання в Херсонській області на лівий берег Дніпра. Таке рішення викликало різке невдоволення серед росіян, що розчарувалися у керівництві країни, яке допустило такий ганебний підсумок.

При цьому противник також зазнає величезних втрат в районі Сватового, у зв’язку з чим на кордон з Україною почали з'їжджатися десятки дружин і матерів мобілізовані росіян, які вимагають повернути тих, хто вижив додому.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...