"Жорстокість, яка не має виправдання": На Харківщині виявили обстріляну колону автівок із загиблими мирними жителями

За попередньою інформацією, в автомобілях загинули 20 людей. На місце виїхали правоохоронці та експерти, проводяться слідчі дії. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

"Окупанти завдали ударів по мирних жителях, які намагалися втекти від обстрілів. Це жорстокість, яка не має виправдання", — зазначив Синєгубов.

Зазначимо, найбільше від обстрілів російськими окупантами потерпає місто Куп'янськ та Куп'янський район. 29 вересня внаслідок війни постраждали семеро жителів Харківської області — шестеро людей із Куп'янського району та одна людина з Ізюмського району. Поранених госпіталізували до лікарні.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...