Жорстоко били та вимагали горілки: На Херсонщині росіяни увірвались до будинку 83-річної жінки

У Херсонській області в одному із сіл, яке було в окупації, російські вбивці знущались із 83-річної жительки. Вони били літню жінку та вимагали дати їм горілки та цигарок. Історію пенсіонерки, яка пережила окупацію розповіли в Оперативному командуванні "Південь", передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що вона все життя пропрацювала вчителькою початкових класів. Зараз живе у селі разом із паралізованим чоловіком. Вона загадує, що росіяни грабували та били людей, а те, чого не могли вивезти - трощили.

"Коли окупанти ввійшли до мого будинку, один з них почав тріпати мене зі сторони в сторону, вимагав віддати йому горілку та цигарки. Не розумію, чому вони вважали, що ми її маємо. Я не думала що на старості років потерпатиму від таких знущань: тримали за шию, били по голові та по спині, дотепер моє тіло тремтить згадуючи той час", - каже потерпіла.

Жінка зазначає, що до того, як до неї прийшли окупанти - вона вважала росіян нормальними людьми, проте зараз її думка кардинально змінилась.

"Я - пенсіонерка і часто дивлюся новини, я бачила як російські солдати знущалися над нашим народом, але постійно шукала їм виправдання, після того що трапилося зі мною та моїми односельцями, з упевненістю можу сказати, російських людей не існує, це - нелюди, вбивці, ґвалтівники, справжні потвори, нічого людяного у них не має", - каже бабуся.

Невже нарешті йдеться про F-16? Данія оголосила про новий пакет допомоги на зміцнення ППО України розміром у 750 млн євро

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:02

Уряд Данії у четвер, 16 травня, оголосив про новий пакет військової допомоги нашій країні на суму 750 млн євро (5,6 млрд данських крон), зазначив глава МЗС Данії Ларс Лекке Расмуссен у соцмережі Х. . "Цей пакет військової допомоги для України спрямова...

Постачає пальне окупантам в Крим та на Донбас: В Краснодарському краї дрони вразили черговий російський НПЗ

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:48

У Росії під ударом дронів опинився нафтопереробний завод у Туапсе, що в Краснодарському краї. . У місті лунала сирена та було чути звук безпілотників. Про це повідомляють російські ЗМІ. . Разом з тим російська влада повідомила про нібито відбиту атак...