Журналістка Ірма Крат пояснила, чому побила видатного "слугу народу" в Верховній Раді

Журналістка Ірма Крат пояснила, навіщо вдарила народного депутата від "Слуги народу" Микиту Потураєва в будівлі Верховної Ради. Про це журналістка і активістка розповіла в ефірі Апостроф TV, зазначають Патріоти України.

За її словами, вона не хоче, щоб в Україні через дії народних депутатів почалася нова революція, яка може перерости в повномасштабну війну.

Ірма Крат зазначила, що б'є народних депутатів через скандальні законопроекти, зокрема, щодо продажу землі. Активістка мріє, щоб Україна "дотягла" до президентських виборів, незважаючи на її особисте ставлення до діючої влади.

"Як вони вважають, можна продати українську землю і залишитися небитими? Це добре, що б'ють. Але коли почнуть стріляти - не дай Бог. Я не хочу, щоб в центрі Києва почалася революція. Ми знаємо, чим це закінчиться. Я не хочу, щоб у нас розгорілалася повномасштабна війна по всій Україні. Я дуже мрію, щоб ми дотягли до президентських виборів. Скажімо так, я навіть все роблю для того. Люблю я цю чинну владу чи не люблю, але я хочу, щоб ми дотягли до президентських виборів. Тому я приходжу до Верховної Ради і починаю їх бити. Починаю їм пояснювати, що якщо ви будете приймати такі закони, то до виборів ми, дорогі друзі, не дотягнемо", - пояснила Ірма Крат свій напад на Микиту Потураєва.

Співрозмовник журналістки поцікавився, чому Ірма Крат вдарила саме нардепа від "Слуги народу" і чим він її міг спровокувати на такі дії.

Як пояснила активістка, Микита Потураєв в той день "попався їй під гарячу руку", і зайшовши до Верховної Ради було все одно, кого "карати" з народних депутатів.

"Я думаю, може йому не пощастило в той день, що саме він мені під гарячу руку потрапив. Коли я зайшла в парламент, мені за великим рахунком було абсолютно все одно, кого покарати за їх злочин проти всього українського народу. Головне, щоб це була людина, яка проголосувала за продаж української землі. Дивіться, я зайшла в парламент, я побачила Волинця, перед цим я поглянула на нього, як він голосував. Я йому простягнула руку", - додала Ірма Крат в ефірі Апостроф TV.

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...