"Жила якраз там, куди було влучання КАБу": У зруйнованій 12-поверхівці в Харкові знайшли тіло жінки

Начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов повідомив, що після удару російським КАБом по багатоповерхівці в Харкові зникла безвісти 94-річна жінка, яка жила саме там, де було влучання, передають Патріоти України.

Пізніше на дев’ятому поверсі 12-поверхівки рятувальники виявили та деблокували тіло загиблої людини, повідомили у Харківській обласній прокуратурі. Тіло майже повністю згоріло, тому для його ідентифікації буде призначена ДНК-експертиза. У прокуратурі додали, що це, імовірно, 94-річна жінка, яка вважалась безвісти зниклою після влучання російської авіабомби у будинок.

«Тривають пошуки 94-річної жінки. Під час удару вона залишилася вдома сама — рідні були в магазині. Від родичів дізналися, що пенсіонерка вже давно не могла самостійно ходити, вона жила на десятому поверсі - саме там, куди було влучання. Ми вже відібрали зразки ДНК її доньки, вона повідомила, що шукає матір», — сказазано в повідомленні Болвінова.

Він також розповів, що внаслідок російського удару до лікарні потрапили троє дітей: у чотирирічної дівчинки вибухове поранення руки, у дванадцятирічного хлопця поранення в живіт та грудну клітку, а в однорічного хлопчика черепно-мозкова травма та вибухове поранення.

Крім того, за даними Болвінова, постраждали 32 дорослих: 26 з них отримали важкі та середні травми, шестеро — легкі. Начальник Слідчого управління поліції Харківської області додав, що, за даними вибухотехніків, ворог застосував по житловому будинку КАБ-250.

"Рівень людських втрат неймовірно високий": Британський полковник пояснив, чому операція ЗСУ на Курщині може стати кінцем Путіна

неділя, 15 вересень 2024, 23:55

Операція ЗСУ у Курській області змінила правила гри у війні Путіна. Якщо Україна отримає дозвіл на удари далекобійної західної зброї по території Росії - це стане поворотним моментом. Про це в інтерв'ю 24 Каналу зазначив полковник армії Великої Британі...

"А що ти тут робиш?": Очільник МЗС Польщі обурився, що у Варшаві його стриже український перукар

неділя, 15 вересень 2024, 21:56

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає неправильним, що молодий українець обслуговує його в перукарні у Варшаві замість того, щоб захищати свою країну. Про це він сказав в інтерв’ю “Європейській правді”, передають Патріоти України....