"Жили в наметах посеред поля в бруді і холоді": Полонений окупант розповів про умови в армії РФ (відео)

Полонений окупант Синицький Олексій розповів про умови в російській армії. За його словами, мобілізовані росіяни живуть у наметах, у бруді та холоді, передають Патріоти України.

Про це він розповів на допиті. Відповідне відео опинилося в розпорядженні OBOZREVATEL. Окупант розповів, що повістку йому видали прямо на роботі.

На третій день після того, як "мобіків" привезли в Україну, окупанти потрапили під обстріл "Градів", того дня у них у підрозділі вже були перші втрати.

"Згодом постають питання, за що вони взагалі загинули?" – бідкається окупант. Умови в польовому таборі, за його словами, були жахливими."Спочатку ми жили в наметах посеред поля, нас викинули серед поля і ось так ми жили… у наметах, у куренях, хто що встиг збудувати…" – сказав він.

У полон українським захисникам окупант здався сам. "Я лежав у бліндажі з контузією, чую йдуть військові та стріляють, я їм сказав: "мужики, не стріляйте, я здаюся", вони сказали знімай броник, клади автомат і виходь, я так і зробив – і мене повели далі", – розповів він.


Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...