"Жирок чи бронежилет": У мережі висміяли дивний вигляд "вєлікого Путіна" у новорічному вітанні

Новорічне привітання Володимира Путіна спровокувало жваву дискусію серед росіян. Втім, обговорють піддані аж ніяк не промову свого царя, а його дивний вигляд, зазначають Патріоти України.

На відео, в якому Путін звертається до росіян, він одягнений у чорне пальто. Важко не помітити, що його живіт чомусь здається надто великим. У мережі спробували знайти цьому пояснення.

"Гріється або наївся салатиків"

Користувачі твітеру активно почали висувати оригінальні теорії, аби пояснити, що сталося з Путіним. Дехто жартує, що російського президента обмотали вовняним поясом або обклали грілками. Мовляв, на вулиці все ж таки – зима. Натомість інші припускають, що проблема криється зовсім не у цьому. "Олів'є, оселедець під шубою, крабовий салат", – лаконічно висловлюють свої припущення.

"І тут бронежилет"

З першою "версією" у правдоподібності може позмагатися варіант з бронежилетом. Росіяни не виключають, що їхній лідер має такий дивний вигляд саме тому, що боїться навіть відео записувати без додаткового захисту. "Але який сенс одягати бронік, якщо голова без каски", – цікавляться користувачі мережі.

"Ховає руки під куртку"

Один із користувачів написав, що Путін міг просто замерзнути й тому вирішив засунити руку під куртку. Натомість, аби це не мало дивного вигляду, витягнув їх з рукавів. І ця теорія мала б право на життя, але зазнала нещадної критики. "Я спочатку теж думав, що там складені руки, а рукави порожні. Але він підняв руку й почухав свого носа", – відповіли на це припущення.

"Путін приховує механічну руку"

Поціновувачі кіно згадали стрічку "Фантомас розлютився" французького режисера Андре Юнебеля. В одного з героїв фільму, комісара Жюв, була "третя рука" – механічна. Зазвичай він ховав її під пальто, аби використати у потрібний момент. Тож у твітері жартують, що саме Жюва надихає російського лідера.

"Тоні Старк на мінімалках"

Згідно зі ще однією "версією", російський президент насправді – нова "Залізна людина". Саме тому під його верхнім одягом може бути захований дуговий реактор, як у Тоні Старка. Погоджуємося, заміна супергероя – така собі. Але це Росія, тому в принципі – не дивно.

Що ще пишуть у твітері

  • Є й дотепники, які вважають, що під пальто – хокейна форма. Адже напередодні Нового року Путін зустрічався з Лукашенком. Вони вирішили розважитися у матчі з відомими хокеїстами радянських часів.
  • Багато хто звертає увагу на неприродність відео. Люди вважають, що пару від дихання на морозі додали під час монтажу, а саме вітання знімалося у студійному павільйоні.

У Путіна вже відреагували

Росіяни настільки жваво обговорювали, що ж може приховувати їхній президент, що на це навіть відреагували у Путіна. Його речник Дмитро Пєсков одразу ж заперечив версію з бронежилетом. Крім цього, він також запевнив, що відео знімали одним дублем. Натомість посадовець звинуватив користувачів мережі у тому, що вони перегнули з фантазіями, пише Daily storm.

"Це повна дурість! Хлопці явно на Новий рік перестаралися", – заявив він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...