Жириновський розповів, що Росія "зробить з Україною" після розділу країни на частини

Одіозний політик переконаний, що правління Володимира Зеленського буде перервано новою революцією, яка не обійдеться без крові.

Глава ЛДПР Володимир Жириновський зробив нахабну заяву на адресу українського президента Володимира Зеленського і заявив, що для закінчення війни на Донбасі Україна зобов'язана "відвести війська від кордонів "ЛДНР", припинити блокаду регіону і "дати право жителям Південного Сходу говорити російською мовою", передають Патріоти України.

Жириновський заявив про необхідність надати автономію Донбасу, а так само право мати власні суди і поліцію. У той же час він заявляє, що Зеленський не пробуде на посаді глави держави більше двох років. Він переконаний, що правління Зеленського буде перервано новою революцією, яка також не обійдеться без крові. Одіозний політик також прогнозує "розпад України" та входження країни до складу Російської Федерації.

"А закончится все сперва разделом Украины, а потом и возвращением всей Украины в состав России", - резюмував Жириновський.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...