Житель Архангельської області написав у соцмережах, що Крим - Україна. Чесну людину оштрафували за сепаратизм

У Ненецькому автономному окрузі Архангельської області Російської Федерації Нарьян-Марский міський суд оштрафував на 35 тисяч рублів жителя селища Красне Костянтина Ледкова, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський інформресурс "ОВД-Инфо". Чоловіка визнали винним у публічних закликах до "порушення територіальної цілісності Росії за висловлювання про Крим".

Ледков написав у соцмережі "ВКонтакте" два пости. В одному була картинка з обрисами Криму і написом про те, що "півострів належить Україні". У другому пості використовувався мат і фраза "в окупований Крим приїхати".

До Ледкова додому прийшли поліцейський і прокурор у справах про екстремізм. Вони попросили дозволу у Ледкова оглянути кімнату, сфотографували її, комп'ютер і книги чоловіка та пішли. Під час бесіди вони казали, що Ледковим цікавляться у ФСБ Росії.

На Ледкова порушили адміністративну справу. У суді чоловіка запитували, який штраф він зможе "подужати" і призначили штраф у 35 тисяч рублів.


"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...