Житель Покровська через соцмережу "ВКонтакте" передавав окупантам інформацію про ЗСУ

Мешканця Покровська спіймали на держзраді. Виявилось, що він передавав дані російським окупантам через тамтешню популярну соцмережу, передають Патріоти України.

Зокрема, він передавав дані про Збройні Сили України. Тож наразі до нього застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Що відомо про колаборанта

За даними слідства, у квітні 2022 року мешканець Покровська добровільно співпрацював з окупаційною армією Росії. "Він передавав повідомлення з інформацією про місця дислокації військовослужбовців та військової техніки Збройних Сил України на окремих ділянках території Донецької області", – зазначили у генпрокуратурі.

Відтак росіяни могли використовувати ці дані під час війни проти України. Наразі слідство триває.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...