Житель Вовчанська виїхав до Росії, щоб воювати у "Шторм-Z" (фото)

Слідчі заочно оголосили підозру 37-річному жителю Вовчанська, який під час окупації перейшов на бік росіян, інформують Патріоти України.

Минулого року він переїхав до російського Бєлгорода, а у травні долучився до Збройних сил Росії. Він пройшов бойову підготовку, став водієм-механіком бойової машини піхоти та служить за контрактом. Зрадник, молодший сержант "Циган" воював на Луганському напрямку.

"Чоловік проходить службу в 6-му козачому штурмовому загоні "Шторм-Z" на посаді командира гранатометного відділення та має російське військове звання молодший сержант. Він був залучений до виконання завдань та брав безпосередню участь у бойових діях на Луганському напрямку проти Збройних Сил України", — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Жителя Вовчанська підозрюють за ч. 2 ст. 111 і ч. 7 ст. 111-1 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану, та колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України, його оголосять у розшук.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...