Жителі опинилися під завалами: Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Костянтинівці (відео)

У ніч на 6 серпня російські війська обстріляли багатоповерхівку у Костянтинівці Донецької області, один з під'їздів будинку зруйнований. Про це повідомив глава Донецької ОВА Павло Кириленко у Facebook, передають Патріоти України.

«Росіяни завдали удару по п’ятиповерхівці - обвалився один під'їзд. Рятувальникам вдалося витягнути із нього сімох людей: двох дістали з-під завалів і ще п’ятьох спустили із заблокованих квартир», — йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, загиблих внаслідок обстрілу немає. Кириленко зазначив, що більшість мешканців під'їзду своєчасно евакуювалася — інакше наслідки могли бути значно страшнішими.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...