Жив нелегалом і купив диплом: Ілон Маск може втратити громадянство США

Ілона Маска можуть позбавити громадянства США через його нелегальне перебування у штатах у 90-х роках. Про це стверджують у розслідувачі, які опублікували цілу серію публікацій у Twitter на цю тему, передають Патріоти України.

В обліковому записі Сapitol Hunters з’явився цілий ланцюжок повідомлень з документами, в яких йдеться про нелегальне минуле мільярдера.

– Хтось повинен це сказати: Ілон Маск 27 років брехав про свої повноваження. Він не має ступеня бакалавра в галузі фізики або будь-якої іншої технічної галузі. До аспірантури не потрапив. Вибув зі школи у 1995 році і був нелегалом. Пізніше інвестори тихо зробили йому диплом, але не з науки, – повідомляють розслідувачі.

Після отримання несправжніх дипломів, Маск відкрив Tesla та SpaceX. Також у повідомленнях йдеться, що у 1995 році Ілон потрапив на аспірантуру з матеріалознавства у Стенфордському університеті, але пізніше покинув університет, через що не мав підстав перебувати на території США легально.

– Впіймати Ілона на брехні нескладно. 2013 року він казав, що йому довелося залишитися у навчальному закладі, щоб не вигнали з країни. Він також стверджував, що отримав візу на підставі бакалаврату, але це була брехня. Він не мав диплома у 1995 році. Він був нелегалом, – повідомляється на сторінці Сapitol Hunters.

Нагадаємо, що документи спливли після придбання Маском соцмережі Twitter за $44 млрд. Після цього мільярдер звільнив близько 50% усіх співробітників, а решті виставив ультиматум, змушуючи працювати старанніше. Також новий глава не виключає, що на Twitter чекає банкрутство.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...