Жив овочем і поховали в Овочевому: ЗСУ ліквідували на Донеччині російського "мобіка" (фото)

Українські воїни ліквідували 19-річного "мобіка" Антона Гетьмана. Його вже поховали у рідному Овочевому, інформують Патріоти України.

Як повідомив OSINT-експерт Іраклій Комахідзе, окупанта ліквідували 10 листопада під Мар'їнкою Донецької області, а поховали через два тижні - 24 листопада. Гетьман родом з селища Овочеве. Там з ним і попрощалися. "Жив овочем та помер овочем. Гетьмана мобілізували через 3 місяці після повернення із строкової військової служби", - повідомив Комахідзе.

У некрологі місцеве видання пише, що Гетьман отримав професію зварника у Батайську, а потім пішов в армію. Служив у Ростові, а потім в одному із сибірських підрозділів.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...