"Живе Білорусь!": У Мінську жінки вийшли на марш солідарності, є затримані (відео)

Жінки вийшли з плакатами та біло-червоно-білими прапорами, які Лукашенко напередодні пов'язав з Гітлером.

У суботу, 29 серпня, в столиці Білорусі Мінську почався жіночий марш солідарності. Хода в столиці почалася о 16:00 на площі Перемоги, після чого протестуючі проти чинної влади почали рух до площі Незалежності, передають Патріоти України.

Жінки вийшли з плакатами, біло-червоно-білими прапорами, які Лукашенко напередодні пов'язав з Гітлером, і кричать "Живе Білорусь". "Радіо Свобода Білорусь" повідомило, що ледве встиг початися марш, як пішли перші затримання учасників протесту. Людина в чорному затримала навіть їхнього журналіста, це сталося в прямому ефірі.

О 16:35 на вхід і вихід закрили станції метро Жовтнева, Купаловська, Площа Леніна і Площа Перемоги. Потяги на них слідують без зупинки. Метрополітен повідомив, що це зробили в цілях забезпечення безпеки пасажирів, і приносить вибачення за тимчасові незручності.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...