Живі ховалися під тілами тих, хто замерз: У Гостомелі окупанти мучили в холодильниках десятки людей (відео)

У Гостомелі на Київщині окупанти мучили в холодильних камерах 50 людей, знайдено тіла двох закатованих. Про це у Facebook повідомила поліція Київської області, передають Патріоти України.

"Ламали ребра, скручували суглоби, тижнями допитували в аеропорту Гостомеля, а потім везли до Росії", - сказано в повідомленні.

За даними поліції, знайдено тіла двох закатованих чоловіків. Житель Ворзеля Борис, який пройшов ці тортури, розповів поліції про моторошні деталі знущань у влаштованих росіянами "ямах смерті" та промислових холодильних камерах.

Він зазначив, що в камері разом з ним було 24 людини, а в іншій – 28.

За його словами, російські військові берцями вибивали йому ребра, і 10 ребер у нього неправильно зрослися. А у "ямі смерті", куди їх кинули, йому довелося ховатися під трупом, щоб не замерзнути. Також його кілька разів вели на розстріл.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...