​"Живу, працюю і працюватиму в Україні": Аваков зробив селфі з Гройсманом і веселим Яценюком (фото, відео)

Звільнений у липні з посади міністра внутрішніх справ Арсен Аваков з'явився на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES), яку проводить бізнесмен Віктор Пінчук, повідомляють Патріоти України.

В Instagram він опублікував фото в компанії колишніх прем'єр-міністрів - Арсенія Яценюка і Володимира Гройсмана. "Добрий ранок! А ми на Yes", - написав Аваков.

Політики потрапили у відеокадр, Яценюк гучно сміявся.

Також на форумі Аваков був у компанії народних депутатів від "Європейської солідарності" - партії п'ятого президента Петра Порошенка.

"Живу, працюю і працюватиму в Україні. І вам того бажаю", - сказав колишній міністр журналістам в кулуарах форуму.

Чутки про можливе призначення в Кабмін відкинув. На запитання, чи пропонували йому посаду голови Мінстратегпрому замість Олега Уруського, відповів: "Я не знаю, про що ви кажете". Аваков також додав, що зберіг хороші стосунки з президентом Володимиром Зеленським.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...